Aqua K-otherine 20KW

5.530,00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: 2772 Kategorija:

Opis

Naziv preparata:…….Aqua K-Othrine EW20

Oblik/formulacija:….. EW vodena emulzija

Aktivna materija:…….Deltametrin………………… 20,00 g/lit
Rastvarač…………………..250,00 g/lit
Ostali sastojci………………42,00 g/lit
Limunska kiselina………….0,10 g/lit
Dejonizovana voda……..687,90  g/lit

Pakovanje: ……………………………………………………….1 lit.

Primena:
Insekticid se primenjuje za suzbijanje štetnih nsekata (komarci(Aedes aegypti,Culex pipiens), muve(Musca domestica), u javnoj higijeni (zatvoreni i otvoreni prostor) i krpelja (Ixodes ricinus i Rhipicephalus sanguineus)  otvoreni prostor.
Način primene: Za suzbijanje štetnih insekata u javnoj higijeni Aqua K-Othrine ® se koristi u niskim dozama od 0,5- 1,0 gr./ha.. Za aplikaciju se koriste tri postupka ULV, LV i termalno zamagljivanje. Prilikom tretiranja zatvorenih prostora, treba ukloniti  sve kućne ljubimce i hranu, a površine na kojima se priprema hrana pokritr. Isključiti struju i ugasiti  sve otvorene plamenove.. Za suzbijanje komaraca i muva u spoljašnjoj sredini ULV postupkom, rastvor preparata u odnosu 1: 9 sa vodom i dozom 500ml. radnog rastvora po hektaru. .Za suzbijanje krpelja u spoljašnjoj sredini LV  postupkom,napraviti rastvor 400 ml. preparata u 20 lit. vode/ha. U zatvorenom prostoru sizbijanje muva i komaraca postupkom termalnog zamagljivanja, napraviti rastvor preparata u odnosu 1: 99 sa vodom, primenjuje se 100-200 ml po objektu ili  1lit.  na 2000 м3.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.