Hlorne granule Pandez 500gr

690,00 RSD

Na zalihama

Kategorija:

Opis

PAN DEZ je preparat u obliku granula koji se koristi za dezinfekciju pijaće vode u bunarima i rezervoarima, vode u bazenima za kupanje i rekreaciju kao i za dezinfekciju površina (podovi, zidovi) i površina koje dolaze u kontakt s hranom i opreme koja nije osetljiva na hlor. PAN DEZ ima široku primenu u prehrambenoj industriji, u javnim objektima, objektima zdravstva i veterine, kao i u svim objektima za uzgoj životinja.
PRIMENA:
Rastvoriti 5 g/25 litara vode za dezinfekciju, opštu sanitaciju – predmeta, pribora, opreme, podova, zidova, sanitarnih prostorija, prevoznih sredstava. Dezinfekcija se može obaviti potapanjem, brisanjem i prskanjem pri ekspoziciji 3 minuta – 2 sata. Dezinfekcija vode za piće – 2 g granulata se sipa u 1000 litara vode. Ovako dezinfikovana voda je za upotrebu posle 15-30 minuta. Za dezinfekciju bunarske vode se radi hiperhlorisanje desetostrukom kolicinom 15-20 g /1000 litara vode. Kontroliše se rezidualni hlor.

Sastav: 100% natrijum dihloroizocijanurat dihidrat.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.