Deroma

Koreni inovacije

Italijanska fabrika Deroma se bavi proizvodnjom saksija i žardinjera od kvalitetne plastike i terakote. Vrtni centar Urban Garden je zvanični predstavnik ove kompanije u Srbiji.

Deroma se proizvodi u Italiji i rezultat je italijanske kreativnosti i upornosti. Ideja o kombinovanju hiljadugodišnje tradicije pravljenja terakote u mestu Veneto sa italijanskom tehnologijom učinila je da Deroma uspostavi biznis davne 1955. godine.

Ista inspiracija, ista ideja i danas je pokretačka snaga koja inspiriše i podstiče na svaki novi posao. Deroma grupa je postala svetski lider u industriji proizvodnje saksija.

Sav rad i posvećenost ove italijanske kompanije je usmeren na dobrobit biljaka i stvaranje lepih, inovativnih i praktičnih saksija.

Savršena kombinacija inovativnih ideja, vrhunske tehnologije, stila i dizajna, inteligentne proizvodnje, pažnje prema detaljima i sposobnosti da se nikada ne zadovolji postignutim ciljevima, istovremeno nastojeći da se kontinuirano razvija i unapređuje.

Deroma kreira, dizajnira, razvija i proizvodi saksije i žardinjere sa jednim vrlo jasnim ciljem: dobrobit biljaka.

Svaka saksija robne marke Deroma dizajnirana je, usavršena i proizvedena u cilju prilagođavanja i zaštite biljke. I uvek postoji više od jedne saksije koja je savršena za svaku biljku.

Asortiman različitih opcija omogućava biranje proizvod sa pravim tehničkim karakteristikama za konkretne uslove, ali u isto vreme ima estetske i dizajnerske osobine koje ga čine dekorativnim predmetom opremanja koji se uklapa u svaki stil.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.