Zimzeleno drveće za dvorište

Ukoliko želite da vaš vrt bude zelen tokom cele godine, preporučujemo da se opredelite za sadnju zimzelenog drveća. U našoj ponudi imamo predivne sadnice zimzelenog drveća za dvorište, koje će vam pružiti priliku da uživate u zelenilu tokom cele godine. Ove ukrasne i dekorativne biljke daju poseban efekat prostoru. Ukoliko želite da istaknete neki deo u vašem dvorištu zimzelene sadnice su pravi izbor. Kod nas možete pronaći veliki izbor brzorastućeg ukrasnog zimzelenog drveća za dvorište i terase. Fotinija, božikovina, lovor višnja, zimzelena magnoliija su neke od najpopuarnijih vrsta koje možete naći u našoj ponudi.
Jedna od najlepših vrsta zimzelenog drveća je definitivno lovor višnja. Ovo drvo može narasti do visine od pet metara, a tokom proleća se pojavljuju prelepi beli cvetovi. Takođe, preporučujemo i fotiniju, koja svojim živopisnim listovima unosi živost u vaš vrt.

Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.