Ruže

Ruže penjačice su veoma dekorativne biljke koje svojom elegancijom i cvetnim izobiljem mogu oplemeniti bilo kiji prostor.

Ruže penjačice su izuzetno popularne zbog svoje sposobnosti da se penju po raznim potporama, poput ograde, rešetke ili pergole. Njihove fleksibilne grane lako se oblikuju i mogu dosegnuti  impresivne visine. To ih čini idealnim izborom za stvaranje živopisnih cvetnih lukova, pokrivanje zidova ili stvaranje privatnosti u vrtu. Cvetovi ruža penjačica dolaze u različitim bojama i nijansama, od klasičnih crvenih i ružičastih do svetlih žutih ili kremastih tonova. Kod nas možete pronaći raličite sorte ruže penjačice kao što su:

Rosa Carico (pink), Bianco Rosato (belo-svetlo roze), Arancio (svetlo narandžasta), Rosa Intenso (tamno roze) i Rosa Sfumato(svetlo roze).

Kako biste osigurali zdrav rast i obilno cvetanje, preporučujemo odgovarajuću negu ruža penjačica. Kod nas možete pronaći đubriva  i supstrate prilagođene potrebama ovih biljaka. Ti proizvodi će pomoći u održavanju plodnog zemljišta i pružiti biljkama potrebne hranjive materije.

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.