Urban Garden - Rasadnik

Od cveća do drveća

Urban Garden je novi vrtni centar za opremanje vaše bašte i doma. Na jednom mestu čekaju vas dekorativno drvećecvećeegozotične biljkeprihrana i zaštita biljaalati i dekorativne saksije svakog dana po povoljnim cenama.

Vrtni centar Urban Garden je preduzeće osnovano 2015. godine sa sedištem u Beogradu. Specijalizovani smo za prodaju drveća i dekorativnih sadnica svih dimenzija iz stranih rasadnika i domaće proizvodnje.

Asortiman obuhvata sadnice vrhunskog kvaliteta sa busenom ili u saksijama. Osnovna odlika Urban Gardena je širina asortimana koji se sastoji od drveća, egzotičnih biljaka, cveća, žbunja, puzavica, žive orgade, dekoracije i predmeta za sređivanje i održavanje bašte.

Osim širine asortimana, Urban Garden odlikuje i odlična kombinacija svežih i modernih biljaka visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Urban Gardena prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i vitalnost biljaka čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos s kupcima.

Urban Garden je društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o zdravlju i bezbednosti zaposlenih, investira u obrazovanje i usavršavanje svojih radnika, štiti životnu sredinu i rado učestvuje u humanitarnim akcijama.

5

GODINA ISKUSTVA

20

INŽENJERA

10K

BILJAKA

15K

M2 VRTNOG CENTRA

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.