Plaćanje u internet prodavnici Platnim karticama

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na stranici bezbednog plaćanja izvršite plaćanje VISA, MASTER ili MAESTRO karticom. Svi detalji u vezi plaćanja biće vam automatski poslati na email nakon izvršenja plaćanja.

Uplatnicom na šalteru banke ili pošte (Virman)

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun. Svi detalji kako da popunite uplatnicu biće vam automatski poslati na email nakon što potvrdite narudžbenicu.

E-bankingom

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon što potvrdite svoju narudžbenicu, putem svog e-banking naloga izvršite plaćanje iznosa sa narudžbenice. Svi detalji u vezi plaćanja biće vam automatski poslati na email po vašoj potvrdi narudžbenice.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Plaćanje preko računa firme

Ukoliko želite da vašu porudžbinu platite preko računa firme, popunite polje PIB i naziv firme i izaberite način plaćanja Virman.

Automatski mail sa podacima za uplatu će stići na mail koji ste ostavili u porudžbenici koji možete da zanemarite, već sačekajte da pošaljemo profakturu.

Original račune šaljemo sa poručenim artiklima.

Gotovinski račun

Ukoliko želite da vam pošaljemo gotovinski račun za firmu, potrebno je da to i naznačite u napomeni (beleška) i da ostavite naziv firme kao i PIB.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.