Isporuku proizvoda poručenih na sajtu urbangarden.rs vrši kurirska služba BEX express na teritoriji Republike Srbije radnim danima  8-16h. 

Napomena: Dostava na teritoriju Kosova nije moguća.

Ukoliko želite da artike preuzmete u vrtnom centru možete izabrati tu opciju.

Biljke i artikle veličine do 2m šaljemo brzom poštom. Ukoliko neki od artikala prelazi parametre za slanje kurirskom službom na porudžbenici u polju Isporuka će se pojaviti  informacija „Preuzimanje u vrtnom centru“. 

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od najviše 3 radna dana. Kada dobijete mail da je porudžbina kompletirana, to znači da kurirska služba preuzima paket taj dan i da isporuku možete očekivati uglavnom sledećeg dana. Preuzimanje paketa iz vrtnog centra Urban Garden od strane kurirske službe BEX se vrši od ponedeljka do četvrtka. Isporuka se vrši od utorka do petka između 8 i 16h. Ukoliko izvršite poručivanje artikala do četvrtka u 12h, vaša porudžbina će biti predata kuriru tog dana. Ukoliko poručivanje izvršite nakon tog perioda porudžbina se predaje kuriru u ponedeljak (kurirska služba ne vrši dostavu paketa vikendom).

U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspe da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će se vratiti u naš vrtni centar i biti poništena. Ako je u pitanju porudždbina koja je plaćena online (karticom banke), kupcu će biti vraćen novac za naručene artikle. Ukoliko je porudžbina poslata u četvrtak i predviđena za dostavu u petak, iz nekog razloga kupac nije uspeo da je preuzme, porudžbina će biti tokom vikenda u magacinu kurirske službe BEX i kuriri će pokušati ponovnu dostavu u ponedeljak.

Pre predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni detaljno će je proveriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprečava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.

Usluga se obračunava po cenovniku u zavisnosti od količine i gabarita kupljenih proizvoda kao i uslova na terenu. Cena isporuke će se prikazati u porudžbenici.

Prilikom isporuke robe potrebno je da platite samo iznos narudžbenice koju ste dobili na email ako ste prilikom kupovine odabrali “plaćanje pouzećem”. Cena dostave je uračunata u cenu otkupnine.

Ukoliko je kojim slučajem naplaćen drugačiji iznos predlažemo da nas kontaktirate putem emaila marija.radojcic@urbangarden.rs

Priprema naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja odmah ako je plaćanje pouzećem i platnim karticama, ukoliko je virmansko po evidentiranju vaše uplate.

Ukoliko ste naručili robu i plaćate pouzećem potrebno je da izvršite plaćanje kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, odnosno ako ste plaćanje izvršili virmanski i platnim karticama potrebno je samo da preuzmete paket.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.