Bambus

Bambus je izvanredna biljka koja se može uzgajati u kućnim uslovima, u saksiji ili na dvorištu. Ova biljka je poznata po svojoj jedinstvenoj eleganciji i visokoj funkcionalnosti. Bambus je jedna od najbrže rastućih biljaka na svetu, a njegov rast može da dosegne i do 1 metar u jednom danu. Ova biljka je otporna na niske temperature i može da preživi u uslovima u kojima druge biljne vrste ne bi mogle.
Bambus je takođe izvanredan za čišćenje vazduha, što čini ovu biljku idealnom za uzgoj u zatvorenom prostoru. Kada se uzgaja u saksiji, bambus treba redovno zalivati i često presađivati u veće posude kako bi rast bio zdrav i stabilan.
Na dvorištu, bambus se može uzgajati kao živa ograda. Kada se uzgaja kao živica, bambus se može koristiti za formiranje zidova za zaštitu privatnosti, a može da pruži i jedinstvenu i privlačnu pregradu u vašem okruženju.
U našoj ponudi možete pronaći širok izbor sadnica bambusa. Sve naše sadnice su visokog kvaliteta i dolaze u različitim sortama. Obezbedite sebi prelepu, prirodnu biljku koja će ulepšati vaš dom ili vrt.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.