Urban Garden d.o.o. nije u obavezi da izdaje garancije na kupljene biljke.

Slike biljaka na web shopu urbangarden.rs su informativnog tipa i ne prodaje se direktna biljka sa slike. Potrudili smo se da svaku biljku predstavimo u najlepšem izdanju. S obzirom da se pretežno radi o sadnicama koje imaju fazu mirovanja, rasta, cvetanja, Urban Garden se obavezuje da će isporučiti proizvod iz opisa (veličina-starost). Takođe, ne možemo garantovati da je isporučeni proizvod u trenutku isporuke u istoj fazi kao prikazani proizvod na slici (u cvetu, listu, koloritu).

Prilikom preuzimanja biljaka od kurirske službe ili službe za dostavu, kupac je dužan da ih pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.

U slučaju nezadovoljstva drugom robom kupljenom na webshop-u www.urbangarden.rs, kupac ima pravo da je vrati u roku od 7 dana od dana isporuke, i to tako što će poslati pisano obavještenje na e-mail adresu info@urbangarden.rs  ili na adresu Savska 2J, 11251 Ostružnica.

Kupac može vratiti robu isključivo ako je neoštećena, u originalnom pakovanju i ima prateću dokumentaciju koja je zajedno sa njom isporučena (račun, garancija, uputstvo za upotrebu).

Ukoliko kupac robu kojom je nezadovoljan vraća poštom, troškove ove dostave snosi on sam.

U roku do 30 dana od pristizanja obaveštenja o povratu robe od strane kupca, a nakon prijema neoštećene robe u originalnom pakovanju i sa svom pratećom dokumentacijom, naše preduzeće će kupcu vratiti celokupan iznos, na isti način na koji je uplata izvršena, osim ako se izričito ne zahteva drugačije.

Svaka roba na webshop-u ima svoju sliku i opis. Iako smo se trudili da slike i opisi budu verodostojni, ne možemo garantovati apsolutnu tačnost podataka. U slučaju da roba ne odgovara njenoj slici ili opisu sa sajta kupac ima pravo da je vrati, pri čemu će mu kompletna vrednost računa biti nadoknađena.

U slučaju kvara u garantnom roku, kupac se može obratiti preduzeću Urban Garden d.o.o. kao trgovcu, ili ovlašćenom serviseru koji je istaknut na garantnom listu.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.