Planiranje i savetovanje

Usluga planiranje i savetovanje je idealna za sve one koji žele da oplemene i urede svoj prostor biljkama. Bilo da se radi o dvorištu, terasi ili o zatvorenom prostoru vašeg doma, potrebno je pažljivo osmisliti raspored biljaka kako bi one uspešno rasle na tom mestu. Naš tim će znanjem i stručnošću, uz veliku dozu kreativnosti, osmisliti uređenje svakog vašeg prostora tako da bude baš po vašoj meri.

Cena usluge: 3000 RSD.

Trajanje online sastanka: 60 minuta.

Šta je sve uključeno u ovu uslugu?

• Sastanak sa konsultantom (inženjer pejzažne arhitekture) uživo putem aplikacije Microsoft Teams, u trajanju od 60 minuta. Nakon toga vaš konsultant će raditi na pronalaženju najboljeg rešenja.
• Predlog uređenja prostora sa kompletnim spiskom predloženih proizvoda, kao i opis i savete u vezi sa dizajnom i održavanjem.
• Eventualne izmene nakon što dobijete predloženo rešenje putem imejla.

Kako zakazati sastanak?

Pošaljite mejl sa svojim zahtevom na info@urbangarden.rs. Kontaktiraćemo vas u roku od 48h i poslaćemo vam uslove korišćenja usluge sa upustvom za uplatu. Obavestićemo vas šta treba da pripremite od informacija i kada imamo slobodne termine za razgovor sa pejzažnim arhitektom. Nakon toga jedino što treba je da uživate u kreativnom procesu sa vašim konsultantom.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.