Postanite član Urban Garden Kluba!

Klub kartica Urban Garden
Klub kartica Urban Garden

Svaki mesec novi izbor proizvoda po posebnim cenama! Budite prvi koji će saznati za akcije, promocije i nagradne igre.

Ukoliko želite da budete član Urban Garden Kluba na blagajni zatražite pristupnicu za izdavanje kartice, popunite je podacima i predajte radniku na blagajni ili popunite obrazac ispod.

Popunite podatke i na korak ste do vaše
Urban Garden Klub kartice

Izdavanje kartice

Izdavalac Urban Garden klub kartice je Urban Garden d.o.o.. Kartica je vlasništvo Izdavaoca. Kartica se korisniku izdaje besplatno, preuzima se na prodajnom mestu i aktivira se prilikom prve kupovine. Korisnik kartice može da postane svaka punoletna osoba koja ispuni pristupnicu i pritom stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici za Urban Garden klub. Kartica se izdaje na neodređeno vreme i važi do opoziva. Urbn Garden klub kartica glasi na donosioca. Ako nakon popunjavanja pristupnice donosilac promeni lične podatke, dužan je da o tome obavesti izdavaoca pismenim putem. Preuzimanjem kartice korisnik prihvata ove Opšte uslove poslovanja.

Ostvarivanje pogodnosti

Kartica nije prenosiva i ne predstavlja sredstvo plaćanja. Kartica ne obavezuje korisnika da izvrši kupovinu. Kartica se aktivira prilikom prve kupovine i registracije računa. Karticu je potrebno dati na uvid pre zaključenja računa na blagajni na prodajnom mestu Izdavaoca. Naknadno ostvarivanje pogodnosti nije moguće. Pogodnosti nisu prenosive s kartice na karticu. Pogodnosti u Urban Garden klub programu su proizvodi i usluge iz redovnog i/ili posebnog Urban Garden asortimana, ali po posebnim uslovima ili cenama koje važe isključivo i ekskluzivno samo za članove.

Zaštita ličnih podataka

Svrha prikupljanja, obrade i prosleđivanja ličnih podataka korisnika je isključivo omogućavanje pogodnosti koje korisniku pruža Urban Garden klub program i u marketinške svrhe za slanje informacija o pogodnostima koje omogućava Urban Garden klub. Korisnik kartice prihvata da ga Urban Garden obaveštava o promotivnim aktivnostima i pogodnostima za članove za vreme važenja kartice. Lični podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i ne razmenjuju se s drugim korisnicima. Korisnik ima pravo da u svakom trenutku odustane od date dozvole i zatraži prestanak dalje obrade svojih podataka opozivom svoje izjave o saglasnosti i vraćanjem kartice Izdavaocu. U tom slučaju prestaje da bude korisnik kartice i ne može više da koristi predviđene pogodnosti.

Izmene Opštih uslova poslovanja

Izdavalac zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave ukine pojedinačnu karticu, povuče kartice iz opticaja i promeni ili u potpunosti ukine elemente urbangarden.rs klub programa ili celi program bez prethodne najave. Sve izmene i dopune Opštih uslova poslovanja Izdavalac će objaviti na internet stranicama www.urbangarden.rs. Izmene stupaju na snagu istekom roka od 14 dana od dana objavljivanja, a smatraju se prihvaćenim ako korisnik u tom roku ne vrati karticu izdavaocu niti pisanim putem otkaže korišćenje kartice. Sve pogodnosti u tom slučaju takođe se moraju iskoristiti u roku od 14 dana, nakon čega prestaju da važe.

Završne odredbe

Korisnik ima pravo da u svakom trenutku pisanim putem otkaže korišćenje kartice, uz povraćaj kartice. Otkaz važi od trenutka kada Izdavalac primi obaveštenje o otkazu i vraćenu karticu. Popunjavanjem pristupnice korisnik pod materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljuje da neće zloupotrebljavati karticu Urban Garden.rs kluba, status člana i mehanizam iskorišćavanja pogodnosti. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obavezan da prijavi nestanak kartice pisanim putem na imejl: office@urbangarden.rs ili na adresu Urban Garden d.o.o. Savska 2j, 11251 Ostružnica. Popunjavanjem pristupnice korisnik bezuslovno prihvata Opšte uslove poslovanja.

Zamenska kartica

Nakon prijema obaveštenja o ukradenoj/nestaloj kartici, Izdavalac će blokirati prijavljenu karticu. Korisniku će u roku od 6 nedelja biti napravljena nova kartica. Ukoliko je kartica zloupotrebljena, a pogodnosti iskorišćene pre prijema pisanog obaveštenja, Izdavalac ne odgovara za nastalu štetu. Novu karticu korisnik će preuzeti na prodajnom mestu u roku 6 nedelja od predaje zahteva, a posle primljenog obaveštenja (imejlom/telefonom) da je kartica gotova i spremna za preuzimanje.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.