Uređenje poslovnih prostora

Veoma je važno da prostor u kom radite bude prijatan za boravak. To je mesto gde provodite veliki deo svog vremena i zato tu treba da se osećate lepo i ugodno.

Bilo da se radi o restoranu, kafiću, hotelu ili prodajnom i izložbenom prostoru gde dočekujete vaše klijente i kupce, ili su u pitanju kancelarije vaših zaposlenih, biljke su neizostavan deo uređenja svakog prostora. Tu su da oplemenjuju, ulepšavaju i upotpunjuju prostorije, kao i da prečišćavaju vazduh ukoliko se radi o prirodnim biljkama.

Za šta god da se odlučite, za prirodne ili veštačke biljke, potreban vam je neko ko će sve to da uklopi u vaš poslovni prostor i osmisli najbolje rešenje. Naše pejzažne arhitekte će vam pomoći u tome.

Zakažite svoj termin za razgovor i savetovanje sa našim stručnjacima, pokažite nam fotografije vašeg poslovnog prostora koji želite da uredite i mi ćemo osmisliti najbolju dekoraciju.

Znamo da je u današnje doba vreme dragoceno, posebno u poslovnom svetu, s toga smo odlučili da se sastanci obavljaju online u vreme kada vama odgovara. Nakon razgovora dobićete predlog rešenja sa skicom i kompletan spisak sa cenama predloženih proizvoda.

Cena usluge: 4000 RSD

Trajanje online sastanka: 60 minuta.

Šta je sve uključeno u ovu uslugu?

  • Sastanak sa konsultantom (inženjer pejzažne arhitekture) uživo putem aplikacije Microsoft Teams, u trajanju od 60 minuta. Nakon toga vaš konsultant će raditi na pronalaženju najboljeg rešenja.
  • Predlog uređenja prostora sa kompletnim spiskom predloženih proizvoda, kao i opis i savete u vezi sa dizajnom i održavanjem.
  • Eventualne izmene nakon što dobijete predloženo rešenje putem imejla.

Ukoliko je vaš poslovni objekat u Beogradu i želite da naš inženjer lično dođe i pogleda prostor (umesto da se razgovor obavlja putem aplikacije), možemo izaći u susret. Cena ove usluge je dodatnih 2000 RSD i nakon uplate zakazaćemo termin koji vam najviše odgovara.

Kako zakazati sastanak?

Pošaljite mejl sa svojim zahtevom na info@urbangarden.rs. Kontaktiraćemo vas u roku od 48h i poslaćemo vam uslove korišćenja usluge sa upustvom za uplatu. Obavestićemo vas šta treba da pripremite od informacija i kada imamo slobodne termine za razgovor sa pejzažnim arhitektom. Nakon toga jedino što treba je da uživate u kreativnom procesu sa vašim konsultantom.

Cena ne obuhvata transport i postavljanje proizvoda na planirano mesto, ova usluga se dodatno naplaćuje.

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.