Coragen 20 SC 30ml

1.660,00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: 035827 Kategorija:

Opis

Insekticid sa kontaktnim i digestivnim delovanjem. Ima ovicidno i larvicidno delovanje na sve stadijume larvi, kao i nekih adulta, posebno kod krompirove zlatice. Preparat nije štetan za sisare, ptice, pčele i kišne gliste te predstavlja novi standard u kontroli insekata. Da bi se obezbedio ovicidni (delovanje na jaja) efekat, neophodno je da jaja budu položena na već tretiranu površinu. Poseduje odličnu otpornost na spiranje kišom.

Spektar delovanja:

Jabukin smotavac (Cydia pomonella), miner okruglih mina (Leucoptera scitella), miner mramornih mina (Phyllonorychter blancardella), pepeljasti grozdov moljac (Lobesia botrana), breskvin smotavac (Cydia molesta), krompirova zlatica (Leptinotarsa decemlineata), veliki kupusar (Pieris brassicae), mali kupusar (Pieris rapae), kupusov moljac (Plutella xylostella), kukuruzni plamenac(Ostrinia nubilalis), pamukova sovica (Helicoverpa armigera).

 

Dodatne informacije

Težina 0,03 kg

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.