Exirel 100 SE 50ml

1.550,00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: 070830 Kategorija:

Opis

Exirel je insekticid čija aktivna materija pripada grupi Diamidi, i osnovno delovanje je na receptore rianodina čime se stimuliše  otpuštanje kalcijuma iz mišića insekta. Insekti nakon usvajanja preparata prestaju sa hranjenjem, parališu se i umiru u roku od 1 do 3 dana. Poseduje ovicidno i larvicidno delovanje

Spektar delovanja:

Miner tačkastih mina (Phyllonorycter blancardella) i jabukin smotavac (Cydia pomonella) u zasadu jabuke, trešnjina muva (Rhagoletis cerasi) u zasadu trešnje, breskvin smotavac (Cydia molesta) u zasadu breskve i nektarine, kalifornijski cvetni trips (Frankiniella occidentalis) u zasadu nektarine, cvetojed (Anthonomus rubi) u zasadu maline, trips (Thrips spp.) i lukova muva (Delia antiqua) uusevu luka, trips (Thrips spp.) u usevu krastavca, leptirasta vaš (Trialeurodes vaporariorum) u usevu paradajza, mali kupusar (Pieris rapae) i buvača (Phyllotreta crucifereae) u usevu kupusa, krompirova zlatica (Leptinotarsa decemlineata) u usevu krompira, trips(Thrips tabaci) u usevu duvana.

Preporuke i napomene:

U zaštiti povrtarskih useva od štetnih insekata primenjivati ga samostalno.
Tretiranje iz vazduhoplova nije dozvoljeno.
U svetu se preparat Exirelkoristi za suzbijanje azijske mušice (Drosophila suzukii).

Dodatne informacije

Težina 0,05 kg

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.