Gardena aqua bloom solarni set kap po kap

20.600,00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: GA13300-20 Kategorija:

Opis

Set za navodnjavanje za balkon i terasu na solarni pogon. Negujte biljke kada niste tamo. Sa gardena AkuaBloom vaše biljke sa balkona su u dobrim rukama tokom cele sezone. AkuaBloom zaliva i brine o vašim biljkama čak i kada vas nema u blizini. Korisni sistem ne zahteva slavinu za vodu niti napajanje u vašoj bašti ili na terasi. Uz samo dodatnu kantu za vodu bićete spremni za polazak. Set AkuaBloom je kompletan sistem za navodnjavanje spreman za upotrebu koji se sastoji od glavne jedinice 3 u 1. Kombinuje pumpu za crpljenje vode, upravljačku jedinicu koja definiše raspored navodnjavanja i solarni panel koji napaja uključene punjive baterije. 14 unapred definisanih programa zalivanja omogućavaju vam da i dalje kontrolišete zalivanje do 20 biljaka uz pomoć kapaljki za kompenzaciju pritiska. Svaka kapalica može da primi do 300 ml.

Ne zaboravite da iskoristite vrlo pogodno i fleksibilno postavljanje AkuaBloom-a. Izaberite sunčano mesto za upravljačku jedinicu: obesite ga na saksiju, postavite na sto ili okačite na zid. Instalacija AkuaBloom-a je jednostavna i bez alata! Oslobodite se dugotrajnih zadataka navodnjavanja i uživajte na svom balkonu i terasi sa lepim i negovanim biljkama i cvećem tokom cele sezone – bez obzira koliko dugo bili na odmoru ili na poslovnim putovanjima.

Dodatne informacije

Težina 0,7 kg

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.