Korpa Regal

1.470,00 RSD5.290,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Korpe od pruća su ručne izrade i prave se od grana vrbe. U procesu proizvodnje korpe se lakiraju ekološkim lakom, bez upotrebe hemikalija, tako da su apsolutno ekološki prihvatljive. Rustičnog dizajna, bude duh nekih prošlih vremena i čuvaju tradiciju koja i danas postoji i traje. Mogu biti u prirodnoj boji drveta ili farbane, u oba slučaja imaju široku primenu. Mogu se koristiti kao dekoracija, za pravljenje raznih cvetnih aranžmana ili kao poklon korpa u koju ćete upakovati neku flašu pića, buket cveća, kolače i sl. Neke od njih mogu se koristiti i umesto cegera. Primena im je raznovrsna, i sve se više koriste u dekoraciji.

– Korpa regal je pravougaonog oblika, čvrste izrade. Može se koristiti za razne svrhe. Veoma dekorativna u prirodnoj boji drveta i može poslužiti, između ostalog, i kao dekorativno rešenje za odlaganje raznih stvari. Uz cveće, voće i druge dekorativne predmete može biti centralni detalj dekoracije na stolu, podu ili na nekoj polici.
*Kupujmo proizvode od ekološki prihvatljivih materijala, čuvajmo životnu sredinu.

Dodatne informacije

Težina -
Dimenzije -
Veličina

110, 28, 40, 50, 60

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.