Movento 100 SC 100ml

1.690,00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: 077341 Kategorija:

Opis

Movento 100 SC je aktivna materija iz nove grupe insekticida Ketoenoli. Odlikuje je jedinstveno svojstvo dvosmerne sistemičnosti. Naime, primenjen preko lista, Spirotetramat se usvaja i ulazi u sprovodni sistem biljke i kreće se i naviše i naniže u biljci. Štetočine koje se hrane sisanjem biljnih sokova unose u svoj organizam aktivnu materiju koja deluje na stvaranje lipida u telu insekata. Na ovaj način, mnogi procesi u razvoju bivaju poremećeni i prekinuti (presvlačenje, polaganje jaja, stvaranje kolonija…) što za posledicu ima uginuće štetnih organizama. Movento je odličan izbor za suzbijanje skrivenih i teško dostupnih štetočina. Ne treba ga mešati sa fungicidima na bazi kaptana. Movento je bezbedan za korisne insekte.

Spektar delovanja:

Kruškina buva (Psylla pyri) u zasadu kruške, u zasadu jabuke za suzbijanje krvave vaši (Eriosoma lanigerum), u zasadu breskve za suzbijanje dudove štitaste vaši (Diaspis pentagona), u usevu paradajza za suzbijanje bele leptiraste vaši (Trialeurodes vaporariorum).

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.