Veštački širokolisni bambus

50.400,00 RSD73.000,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Opis: Listovi su svetlozeleni, stabljike su krem boje i celokupna biljka izgleda veoma realistično. Lepim habitusom i bojama uklopiće se u svaki prostor, bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru.
Upotreba: Preporučuje se korišćenje u zatvorenim prostorima ili napolju ako je prostor zaštićen od padavina i direktnog sunca. Vrlo dobro izgledaju u hotelima, restoranima i ostalim poslovnim objektima, kao i u stanovima. Bambusi su vrlo pogodni za formiranje neke vizuelne barijere. Odličan izbor za mesta gde nema dovoljno sunčeve svetlosti, pa prirodne biljke nisu opcija.
*Može se „posaditi“ u dekorativnu saksiju, što će doprineti još većoj dekorativnosti. Ne zahteva nikakvo održavanje, osim povremenog brisanja prašine sa listova. Ne preporučuje se dugotrajno izlaganje biljke padavinama i direktnim sunčevim zracima jer može doći do promene boje i oštećenja.

Dodatne informacije

Težina -
Dimenzije -
dimenzije

H245, H275, H305

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.