Veštačko drvo banana

55.700,00 RSD

Preuzimanje u vrtnom centru!

Na zalihama

Šifra proizvoda: FW57208N Kategorija:

Opis

Dimenzije: Ukupna visina veštačke banane je 240cm. Prečnik saksije je 23cm, a visina 21cm. Sadrži ukupno 27 listova.
Opis: Iz saksije se pružaju tri stabljike koje drže lepe svetlozelene listove. Listovi su raspoređeni u svim pravcima i položaj im se može menjati. Celokupna biljka izgleda veoma realistično. Lepim habitusom i bojama uklopiće se u svaki prostor, bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru.
Upotreba: Preporučuje se korišćenje u zatvorenim prostorima ili napolju ako je prostor zaštićen od padavina i direktnog sunca. Vrlo dobro izgledaju u hotelima, restoranima i ostalim poslovnim objektima, kao i u stanovima. Bambusi su vrlo pogodni za formiranje neke vizuelne barijere. Odličan izbor za mesta gde nema dovoljno sunčeve svetlosti, pa prirodne biljke nisu opcija.
*Može se postaviti u dekorativnu saksiju, što će doprineti još većoj dekorativnosti. Ne zahteva nikakvo održavanje, osim povremenog brisanja prašine sa listova. Ne preporučuje se dugotrajno izlaganje biljke padavinama i direktnim sunčevim zracima jer može doći do promene boje i oštećenja.

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Dimenzije 240 cm

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.