Gardena prskalica za biljke

1.720,00 RSD1.980,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Gardena prskalica za biljke ima mnoštvo sjajnih karakteristika koje će vam pomoći da zalivate i prskate biljke i cveće u kući i bašti.

Na primer, dodatni otvor sa mernom kapom nudi vam uspešnu funkciju 3 u 1. Kroz ovaj drugi otvor možete lako napuniti prskalicu pumpe, dodati tačnu dozu đubriva i ponovo je isprazniti. Nije potrebno odvrtati glavu pumpe koja održava prste suvim.

Gardena prskalica za biljke je laka za korišćenje. Svako pritiskanje drške proizvodi ravnomerni mlaz raspršivača velikog dometa. Ugrađena funkcija od 360 ° osigurava da se ne usisava vazduh, čak i kada je prskalica pod uglom. Kada zalivate, imate na raspolaganju da koristite puni mlaz ili finu maglu u spreju, jer se robusna i visokokvalitetna mlaznica od punog mesinga može lako prilagoditi, tako da se možete prilagoditi potrebama svojih biljaka. Pored toga, nivo vode uvek imate na vidiku, jer je kontejner napravljen od providnog materijala. 

Dodatne informacije

Težina -
Veličina

0.75L, 1L

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.