Korpa Batara

1.180,00 RSD1.330,00 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Korpe od pruća su ručne izrade i prave se od grana vrbe. U procesu proizvodnje korpe se lakiraju ekološkim lakom, bez upotrebe hemikalija, tako da su apsolutno ekološki prihvatljive. Rustičnog dizajna, bude duh nekih prošlih vremena i čuvaju tradiciju koja i danas postoji i traje. Mogu biti u prirodnoj boji drveta ili farbane, u oba slučaja imaju široku primenu. Mogu se koristiti kao dekoracija, za pravljenje raznih cvetnih aranžmana ili kao poklon korpa u koju ćete upakovati neku flašu pića, buket cveća, kolače i sl. Neke od njih mogu se koristiti i umesto cegera. Primena im je raznovrsna, i sve se više koriste u dekoraciji.

– Korpa batara je okruglog oblika. Veoma je praktična i može imati razne namene. Lepog dizajna, dekorativna sa dve ručke sa strane. Uz cveće, voće i druge dekorativne predmete može biti centralni detalj dekoracije na stolu, podu ili na nekoj polici.

– Dimenzije: manja korpa – prečnik je 35cm,
veća korpa – prečnik je 40cm.
– Boja: prirodna boja drveta.
*Kupujmo proizvode od ekološki prihvatljivih materijala, čuvajmo životnu sredinu.

Dodatne informacije

Težina -
Dimenzije -
Veličina saksije

fi35, fi40

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.