Korpa Rula

1.470,00 RSD

Na zalihama

Šifra proizvoda: K15 Kategorija:

Opis

Korpe od pruća su ručne izrade i prave se od grana vrbe. U procesu proizvodnje korpe se lakiraju ekološkim lakom, bez upotrebe hemikalija, tako da su apsolutno ekološki prihvatljive. Rustičnog dizajna, bude duh nekih prošlih vremena i čuvaju tradiciju koja i danas postoji i traje. Mogu biti u prirodnoj boji drveta ili farbane, u oba slučaja imaju široku primenu. Mogu se koristiti kao dekoracija, za pravljenje raznih cvetnih aranžmana ili kao poklon korpa u koju ćete upakovati neku flašu pića, buket cveća, kolače i sl. Neke od njih mogu se koristiti i umesto cegera. Primena im je raznovrsna, i sve se više koriste u dekoraciji.

– Korpa rula je izrađena u prirodnoj boji drveta, sa dve ručke sa strane. Može se koristiti za pravljenje raznih cvetnih aranžmana, za sadnju nekih sukulentnih vrsta kao što su čuvarkuća, krasula i sl. Takođe može lepo da izgleda i kao korpa za voće ili kao poklon korpa.
– Boja: prirodna boja drveta.
– Dimenzije: 40 x 35 x 10cm.
*Kupujmo proizvode od ekološki prihvatljivih materijala, čuvajmo životnu sredinu.

Dodatne informacije

Težina 0,6 kg
Dimenzije 40 × 35 × 10 cm

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.