24 jan

Šarm Toskane u vašem dvorištu

Sanjate o toplim, sunčanim pejzažima Toskane u svom dvorištu? Sada možete pretvoriti svoj prostor u oazu koja odaje duh ovog prelepog italijanskog regiona. Kroz korišćenje autentičnih elemenata poput  saksija od TERAKOTE, LAVANDE i mirisnog RUZMARINA, možete stvoriti ambijent koji odiše toplinom i elegancijom toskanskog stila.

Toskanski pejzaž u vašem dvorištu

Toskanski stil uređenja dvorišta poznat je po svojoj rustičnoj eleganciji i jednostavnosti koja odiše toplinom. 

Za ovaj projekat vam je potrebno:

1. Saksija Od Terakote Vaso Royal Fi 0 cm – 3 kom.

Velike saksije poput Vaso Royal dodaju dramu i eleganciju svakom prostoru, idealne su za sadnju većih biljaka poput geniste ili lavande.

2. Podmetač Od Terakote Fi23 cm – 3 kom.

Podmetači su neophodni za održavanje vlažnosti i zaštite podova od vlage, osiguravajući optimalne uslove za biljke.

3. Saksija Od Terakote Alto Duo Fi26 – 2 kom.

Visoke saksije poput Alto Duo savršene su za sadnju ruzmarina ili drugih većih biljaka koje želite istaći u svom dvorištu.

4. Podmetač Od Terakote Fi21 – 2 kom.

Srednje velike saksije i podmetači dodaju slojevitost i teksturu u pejzaž, omogućavajući vam da stvorite zanimljive aranžmane.

5. Saksija Od Terakote Fi21 – 2 kom.

Manje saksije idealne su za sadnju manjih biljaka kao što su grčki prkos ili sitnije sorte lavande.

6. Podmetač Od Terakote Fi19 – 2 kom.

Kombinujte ih sa podmetačima kako biste zaštitili površine i održavali čistoću vašeg prostora.

Dodatni materijali za održavanje mediteranskog ugođaja:

Uz biljke i saksije, važno je imati odgovarajući prateći materijal kako biste osigurali dugoročno zdravlje vašeg toskanskog vrta. Zemlja za mediteranske biljke, hidrogranule za drenažu i mineralno đubrivo za cvetnice Osmocot bloom  su esencijalni za održavanje zdravog i bujnog rasta vaših biljaka.

Saveti i trikovi za održavnje dvorišta

Ovaj toskanski pejzažni dizajn je relativno jednostavan za održavanje. Redovno zalivanje i prihranjivanje biljaka, kao i uklanjanje suvišnih delova, održavaće vaš vrt u vrhunskom stanju. Obratite pažnju na vremenske uslove i prilagodite brigu o biljkama prema potrebama.

Cena projekta

Okvirna cena materijala za ovaj toskanski projekt iznosi 23.300 RSD, ali imajte na umu da su cene podložne promenama. Investicija u uređenje dvorišta u toskanskom stilu sa terakotnim saksijama, lavandom i drugim mediteranskim biljkama će se isplatiti dugoročno, pružajući vam uživanje u autentičnom italijanskom ugođaju u vašem sopstvenom dvorištu. Uživajte u mirisu lavande i toplini sunca dok se opuštate u prelepom okruženju koje ste sami stvorili.

Povezane novosti

Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu vašeg profila i navika pregledanja sajta.